Perfekt til idrætshallen

eDisplay er udviklet i tæt samarbejde med idrætshaller med fokus på at vise relevant information og give værdi for hallen og hallens brugere.

 

Automatisk opdatering af information

eDisplay henter selv information fra de systemer I bruger i forvejen, så I ikke skal vedligeholde informationer flere steder. eDisplay kan bl.a. hente information fra WinKAS, Conventus og Google Kalender, og nyheder fra hallens brugere kan hentes fra deres egne Facebook sider

Indbygget håndtering af omklædningsrum

I eDisplay kan du nemt holde styr på, hvem der bruger hvilke omklædningsrum. Din infoskærm viser dette tydeligt og overskueligt

Sælg reklameplads

Du kan sælge reklameplads til hallens sponsorer. Reklamerne vises automatisk på din infoskærm

Mange muligheder

eDisplay indeholder en lang liste af moduler, der alle er udviklet med fokus på at levere relevant og brugbar information.

Det er vigtigt for os, at eDisplay skaber værdi for dig. Derfor udvikler vi gerne moduler, der passer specielt til dig og din hal.

Ingen ekstra omkostninger

En licens til eDisplay indeholder alle funktioner, alle fremtidige versioner og fri support.
Der er ingen ekstra omkostninger eller skjulte gebyrer.

Som institution har du mulighed for at købe basis licensen for kun kr. 2.995,-
(Brug rabatkode: institution)

Brug det I har

Infoskærmene kan vises på et almindeligt TV, det kræver kun en lille ekstra boks bag på TV’et, som vi leverer klar til at tilslutte.

Hvis I ikke har en skærm i forvejen, står vi klar til at levere én, der passer til jeres behov. Vi kan levere både almindelige skærme og skærme, der kan holde til at sidde udenfor. Endvidere er det muligt at lease skærmene incl. fuld forsikring.

Kontakt os og hør nærmere

Vil du vide mere

er du meget velkommen til at kontakte os